Odborné sociální poradenství

20.05.2021 13:14

Krizové centrum v Chrudimi (Centrum J.J.Pestalozziho) nabízí komplexní pomoc pro zadlužené osoby včetně sepsání a podání návrhu na povolení oddlužení k soudu.

V uplynulé době byli lidé nuceni řešit na prvním místě zejména svůj zdravotní stav, komplikace ve vztazích, starosti s dětmi, současně však spoustu lidí ztratilo zaměstnání a pravidelný příjem. Ukazuje se, že kvůli jiným problémům odsouvali řešení svých finančních závazků. Dostali se do dluhové pasti a nevědí, jak tuto situaci dále řešit. Uvědomujeme si, že doba je nejen v tomto směru obtížná. 

Naším cílem je „zachytit“ co možná největší počet zadlužených klientů a pomoct jim např. i možným oddlužením z dluhové pasti. Od klientů slýcháváme, že mají různé desinformace ohledně oddlužení. Často se domnívají, že na oddlužení nemohou dosáhnout, ale po zmapování situace se ukazuje, že požádání o oddlužení za určitých podmínek není problém.

K dispozici máme dluhovou poradkyni a právničky, které mají akreditaci k sepisování a podávání návrhů na povolení oddlužení k soudu. 

Všechny služby u nás jsou pro klienty zajištěny zdarma.

 

Kontakt na dluhovou poradkyni Monikou Novotnou:

Tel: 724 837 218

 

E- mail: ambulance@pestalozzi.cz

webová stránka: www.pestalozzi.cz/

informační leták (PDF, 3,4 MB)